top of page

Masterclass:

De 6 sleutels van persoonlijk leiderschap

Wil jij weten wie je bent, waar je voor staat en waar je van droomt, zodat je van binnenuit kan leiden, krachtige keuzes kan maken en optimale resultaten kan behalen?

Dan is deze masterclass voor jou, op woensdag 25 augustus 2021 van 20.00-21.30.

Persoonlijk leiderschap is dat gesprek tussen jou & jou. Het brengt jou in verbinding met jezelf, wie je bent en wie je wilt zijn. Wanneer je van daaruit leidt en krachtige keuzes maakt voelt leiden moeiteloos en maak je echt impact met je teams.

Mijn naam is Hester van Rooijen, coach, reikimaster en schrijver.

13 jaar lang heb ik in het bedrijfsleven fantastisch werk mogen doen, als consultant en leider. Aan de buitenkant was ik kalm en zelfverzekerd, aan de binnenkant was ik keihard voor mezelf en twijfelde ik continu of ik het wel goed deed. Geleidelijk veranderde ik in een harde versie van mezelf, en ging voorbij aan mijn intuïtie en vrouwelijkheid. Gewaardeerd door iedereen om me heen, maar ondertussen ongelukkig met wie ik geworden was.

Tot het klaar was en ik met een coach aan de slag ging en later ook de coachopleiding ging doen. Het besef dat het aan mij was om te veranderen, door terug te gaan naar wie ik ben, wie ik wil zijn en waar ik voor sta, veranderde mijn wereld. 

Ik maak krachtige keuzes van binnenuit, weet wie ik ben en waar ik voor sta en ga er vol voor.

En dat gun ik jou ook!

DV__6808_edited.jpg
Ontdek de kracht van persoonlijk leiderschap
Online masterclass: de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap

In deze masterclass ontdek je:

√  De 6 SLEUTELS van persoonlijk leiderschap. Een ontdekkingsreis naar binnen die je helpt KRACHTIGE KEUZES te maken en trouw te blijven aan JEZELF.

√  Magische technieken waardoor jij in staat bent elke keer weer te werken en te leven vanuit VERTROUWEN, ENERGIE en KRACHT. 
 

√  Een prachtige tool die je op elke situatie die leiderschap vraagt kan toepassen. Waardoor jij WEET hoe je je leiderschap kan terugpakken en IMPACT kan maken.

√ Hoe je van binnenuit KRACHTIGE KEUZES kan maken, elke keer weer.

√ Wat persoonlijk leiderschap jou brengt in je werk en je leven. MOEITELOOSHEID, PLEZIER en OPTIMALE RESULTATEN

Nu voor slechts €27,-

Inclusief een One Pager met alle magische vragen voor een kick-ass leader

Je krijgt:

Een interactieve online masterclass van 1,5 uur waarin ik je meeneem in de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap:

-  Magische tools en technieken die je na de masterclass makkelijk kan toepassen

-  Handvatten om van binnenuit te leiden

-  Inzicht in waar jij van aan gaat

-  Vertrouwen, energie en kracht die jij in je hebt to level up your leadership.

 

√   Inspirerende oefeningen, schrijf en reflectie opdrachten.

√   Mogelijkheid om jouw vraag te stellen.​

Als BONUS krijg je een: 

One pager met de magische vragen voor een kick-ass leader.

Goed om te weten:

Het is een interactieve online masterclass van 1,5 uur waarin ik je meeneem in de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap. Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen en van elkaar te leren.

Na afloop van de masterclass ontvang je de One-pager met magische vragen voor een kick-ass leader in je e-mail. 

Ik heb zelf een ongelofelijke hekel aan masterclasses waar je vooral luistert naar een verkooppraatje. Dat past dus ook niet bij mij. Mijn doel is dat jij na afloop, weet, snapt en voelt hoe jij die sleutels kan toepassen in je persoonlijk leiderschap, je werk en je leven. Natuurlijk vind ik het mooi als je daarna met mij wilt werken, maar daarvoor zal ik je benaderen in de week na de masterclass.

Wil je liever niet online of in een groep. Dat kan natuurlijk altijd. Dan maken we een 1-op-1 afspraak, dit kost €147,- excl. btw.
 

reviews; deze deelnemers gingen je voor:

2021-03-24 (3).png
image_123986672 (1).jpg
image_123986672.jpg
2021-04-30 (2)_LI.jpg
2021-04-30 (3)_LI.jpg

Veel gestelde vragen:

Voor wie is de masterclass?
De masterclass is voor leiders of leiders in spé. Wanneer je merkt dat je niet je volle potentie benut en maar wat vaak dat gesprek voert tussen jou &jou is het tijd om met je persoonlijk leiderschap aan de gang te gaan. Want als jij je niet fijn voelt en niet in je kracht staat, merk je dat meteen in de impact die je maakt in je werk en met je team. So why wait? Time to take the lead.

Is deze masterclass iets voor mij?
Dit is niet een antwoord wat ik je kan geven. Ik gun jou deze masterclass met heel mijn hart. Maar ik geloof ook heel sterk dat je moet voelen dat het iets voor je is. Als jij twijfelt wil ik je graag uitnodigen om even je ogen te sluiten en te voelen wat je voelt als je denkt aan deze masterclass. Voel je gezonde spanning om aan de slag te gaan of voel je een nee. Het is voor jou. 

Kan ik ook deelnemen als ik geen leider ben?
Ook als je geen leider bent, kan je meedoen aan de masterclass. Persoonlijk leiderschap kan je enorm helpen op alle vlakken van je leven. 

Wanneer is de masterclass?
De masterclass is op 25 augustus van 20.00 tot 21.30.

 

Hoe werkt de masterclass?

Ik zal uiterlijk 4 uur voor de start je uitnodigen voor de webinar-geek, zodat we live en interactief met elkaar aan de slag kunnen. Er is voldoende ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn ontvang je de replay na afloop. Ben je er toch liever live bij? Dat kan weer op 29 september 2021.

Is er de mogelijkheid voor persoonlijk contact?
Tijdens de masterclass  is er de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen. Verder kan je me tussentijds je vragen mailen naar info@hestervanrooijen.nl

bottom of page